Kombi dostava je hitra in poceni ter varna za občutljiv tovor

Kombi dostava ni nič novega, izumila jo je že pošta pred desetletji za hitro dostavo manjšega tovora na krajše razdalje po Sloveniji ali Evropi. Tukaj lahko naročite dostavo s kombijem ali s tovornjakom za večje razdalje, odvisno je, koliko palet imate. Do 30 palet se splača kombi dostava zaradi manjših stroškov in hitrejše dostave ter boljše prilagodljivosti. Če imate eno do pet palet pa se dostava prilagodi tako, da se hkrati pelje palete več naročnikov in je cena ravno tako ugodna, kot če bi najeli sami kombi.

kombi dostava

Kombi dostava je najbolj ugodna na krajše razdalje. Je zelo hitra in prilagodljiva ter lahko pride do krajev, ki so malo bolj odročni, kar je danes precej akutirano glede na to, da se vse skoraj dogaja preko kurirskih in dostavnih služb. Poznamo dve vrsti dostave. Ena je dostava paketov na več lokacij na dom ali v poslovno stavbo, druga pa je paletna dostava do distributerja na drugi lokaciji, v drugem mestu ali državi. Ta se običajno vrši s pomočjo palet. 

Kombi dostava je ena najcenejših oblik dostave, tudi če imate osebno na primer se za preselit ali drugemu človeku postavit nekaj predmetov, ki ne gredo v avto ali prikolico, se najbolj splača kombi dostava. Kombi je precej velik, zato gre vanj veliko stvari hkrati, poganja ga dizel, ki se pokuri maj kot bencinar in prepelje lahko vse naenkrat, kar ste želeli, zato ni potrebno večkrat voziti sem ter tja. 

Za stalne stranke so cene še veliko bolj ugodne kot za enkratne prevoze in lahko dobite popuste ter ugodnejši način plačevanja. Vse se da dogovoriti, le pokličite jih in pomagali vam bodo z nasvetom, kakšen način prevoza je za vas najcenejši ter najboljši. Seveda se pošiljke ločijo med seboj po tem, ali morajo biti dostavljene hitro, hlajeno in tudi če so lomljive ali občutljive. Pri manjših dostavah s kombijem je to lažje nadzorovati.