Okrogle nalepke za večjo obstojnost vaših motivov

Pri podjetju Artislinija poleg razno raznih ostalih nalepk dobite tudi okrogle nalepke. Te veljajo tudi za najbolj obstojne, zato je izdelava nalepk okrogle oblike zelo priljubljena. Podjetje Artislinija se s tiskom ukvarja že od leta 1993. Takrat so začeli s klasičnim tiskom, kasneje pa so se v to dejavnost še bolj usmerili in se začeli ukvarjati izključno s tiskom nalepk. Skozi leta so se v tem vse bolj izpopolnjevali in spremljali tehnološki razvoj in novosti na trgu. Nenehno poglabljanje in nadgrajevanje znanja jim veliko pomeni, zato se na tem področju trudijo še danes. V zadnjem desetletju pa so svoj razvoj usmerili pretežno v digitalizacijo tiska. Odločili so se, da bodo postali specializirana tiskarna, ki se ukvarja z izključno s tiskom na samolepilne etikete, okrogle nalepke, in nalepke vseh vrst in oblik, kar jim je tudi uspelo. Tako so na tem področju postali strokovnjaki.

 okrogle nalepke
Visoka kakovost nalepk sestoji iz več elementov. Od tega je odvisna vrsta materiala, kakšno lepilo je uporabljeno, kar vpliva na to kako dobro se bo nalepka obdržala na izbrani površini, pomemben je tudi nosilec materiala oziroma silikonski papir, seveda pa vsekakor sam tisk in zaščita tiska. Pomemben dejavnik pri kakovosti tiska pa je tudi oblika nalepke, čeprav na to dejstvo običajno ne pomislimo takoj. Okrogle nalepke slovijo kot najbolj obstojne, vendar pa je tisk možen v različnih oblikah.
Nalepke so lahko kvadratne, pravokotne, ovalne ali poljubnih oblik. okrogle nalepke so zelo uporabne kadar želite natisniti logotip podjetja, ali kaj drugega, saj se motiv lepo poda v okroglo obliko. Poleg tega pa so tudi enostavne za namestitev. Pri podjetju Artislinija vam hitro in kvalitetno izdelajo okrogle nalepke ali kakršnekoli druge v skladu z vašimi željami. Njihova sodobna in zmogljiva tiskarska oprema omogoča hitro odzivnost kolikor vas zanima naročilo nalepk si oglejte njihovo spletno stran in jim pošljite povpraševanje.