Ko plise senčila obarvajo vaš dom

Z izbiro kvalitetnih senčil lahko svojemu domu date osebni pridih in življenje. Ne samo, da popestrite svoj dom, lahko ga tudi funkcionalno zaokrožite in povežete v celoto. Na voljo vam je več vrst senčil, ki jih lahko izbirate v treh sklopih in sicer, lamelne zavese, senčila in roloji. Vedno bolj priljubljena so plise senčila, ki jih lahko kombinirate v vseh prostorih vašega doma.

Podjetja vam lahko na podlagi večletnih izkušenj s področja izdelave in montaže senčil ustrezno svetuje tako pri izbiri pravih senčil kot tudi oblikovalski smeri. Tako bo vaš dom zasijal v vsem svojem žaru. Namen plise senčila je zastritev sonca, ki morebiti moti vaše delo. Naš dom je prostor, ki nam nudi zavetje pred vsemi zunanjimi vplivi. Vsakdo se rad počuti varno in sprejeto, kar lahko dosežemo tudi s pomočjo plise senčila. Izbrana plise senčila, so narejena iz dveh alu profilov med katere je vpeta tkanina. Plise senčilo lahko poljubno premikate v obe smeri. Pritrjeno je na okensko krilo in se popolnoma prilagodi vsakemu oknu.

plise senčila

Vsa plise senčila so vam na voljo v različnih barvnih kombinacijah in so primerna tako za dom kot tudi za poslovne prostore. Pri njihovi izbiri imejte v mislih vodilo, kako lahko z materiali in različnimi barvnimi kombinacijami zaključiti in dodati svojemu domu želeno podobo. V kolikor pri izbiri senčil potrebujete pomoč ali nasvet se obrnite na dekorativnega svetovalca, ki vam bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Izbirate lahko med več vrstami enobarvnih ali vzorčastih tkanin primernih za plise senčila. Omenjena senčila odlična rešitev, ko želimo zasenčiti prostor. Pri izdelavi pa lahko izbirate med prepustnimi, polprepustnimi in tudi neprepustnimi tkaninami, ki bodo v vaš prostor spustila želeno količino svetlobe. Senčila lahko popolnoma prilagodite vašemu domu, prav tako vam podjetje ponuja izdelavo senčil po meri.