Kvalitetna industrijska rolo vrata za vse objekte

Rolo vrata so lahko industrijska ali pa za domačo garažo. Industrijska se uporabljajo v skladiščih, velikih trgovinah in trgovskih centrih, proizvodnjah, garažah, parkirnih hišah, zasebnih velikih skupnih garažah in še drugod. So več vrst in v več velikosti. Običajno se povsem prilagodijo potrebam naročnika, zato je izbira rolo vrat izjemno pestra ter tudi prilagodljiva. Industrijska rolo vrata so izdelana robustno, zanesljivo zato, da se odirajo hitro in velikokrat, ter da so varna. Iz tega razloga je najbolje izbrati taka vrata, ker boste imeli dolgo časa mir in bodo delovala. Vzdrževanje je minimalno in zelo poceni. Dobili boste tudi dolgo garancijo, zanesljiv servis in boste prihranili na energiji. V nadaljevanju si preberite, zakaj se vam taka investicija dejansko splača.

Katera industrijska rolo vrata so na voljo?

Kakovostna industrijska rolo vrata so TECKENTRUP in jih priporočamo. Izberete lahko veliko različnih velikosti po širini in višini. Ta vrata se lahko povsem prilagodijo vašim potrebam in tudi izgledu celotne stavbe. Ta industrijska dvižna vrata so zasnovana na enostaven način zato, da se čim lažje uporabljajo. Hkrati so robustna, trpežna in še ekonomična, da imajo majhno porabo ter se hitro zaprejo in ne spuščajo mrzlega zraka v prostor, s čimer prihranite tudi na ogrevanju.

rolo vrata

Industrijska Rolo vrata Teckenrup so izdelana z inovativno tehnologijo tako, da imajo mikro profilirano površino. Zaradi tega so odporna na udarce in praske ter druge poškodbe. To je zelo pomembno tam, kjer skozi njih vozijo vozila, še posebej viličarji s tovorom, ali pa se na kak drug način vozi in nosi stvari skozi njih, ki jih lahko poškodujejo.

Kako so izdelana industrijska dvižna vrata?

Rolo vrata Teckenrup so izdelana s posebnim namenom za zelo visoke in široke odprtine. Te so seveda najbolj pogoste v industrijskih objektih, pa v gospodarskih poslopjih vključno s kmetijami, v garažnih hišah, gasilskih domovih in proizvodnji. Njihova prednost je v tem, da ne potrebujejo dodatnega prostora pod stropom za odpiranje, ampak se zložijo zgoraj nad vrati v majhen svitek. Zato so posebej primerna za objekte, kjer ni možno namestiti večjih dvižnih vrat, ki se zlagajo pod stropom. Dejansko so super za vse prostore, ker boste tako imeli več prostora pod stropom in lažji  prehod visokih vozil, ki se ne bodo zataknila ob vrata ali instalacijo.

Ali se vam bo investicija povrnila?

Investicije in stroški so pomembni pri načrtovanju proizvodnje in pri samem vodenju podjetja. Enako velja tudi pri gospodinjskih stroških.  Zato je treba dobro premisliti tudi pri nakupu industrijskih vrat. Kaj se dejansko najbolj splača. Tu se ne sme gledati zgolj na ceno, ampak tudi na funkcionalnost, kolikokrat se bodo vrata odprla, koliko se kvarijo, ali je zagotovljen servis, ki je odziven in ali so na razpolago rezervni deli. Poleg tega je treba računati na to, da morajo biti taka vrata zelo odzivna, hitra ter zanesljiva in varna, da vozila in ljudje skoznje prehajajo hitro, ne čakajo pred njimi, da se odpro in da se ne izgubi preveč ogrevanega zraka v prostoru, ker vas potem stane to še dodatno za ogrevanje. 

Kakovostna rolo vrata nudijo vse to. Če boste preverili kakovost, certifikate in specifikacijo, boste ugotovili, da kupujete izjemno robustna, natančna, varna in zanesljiva  vrata. Imeli boste tudi dolgo garancijo, zanesljiv in odziven servis kadarkoli bi ga potrebovali, čeprav vam zagotovimo, da se bo to zgodilo redko ali samo ob rednem vzdrževanju teh vrat. Glede na tehnologijo izvedbe pa je redno vzdrževanje zelo redko in predstavlja zgolj čiščenje morebitne umazanije.

Industrijska rolo vrata so za to odlična tehnološka rešitev in dobra finančna investicija, ki se vam bo povrnila skozi določeno daljše obdobje poslovanja. Vremenske razmere na rolo vrata ne  vplivajo in zato delujejo vedno. Namenjene so velikim obremenitvam in številnim odpiranjem ter zapiranjem. Stroški vzdrževanja pa so zares minimalni in dejansko zanemarljivi.