Vhodna vrata – poskrbite za varnost vašega doma

Vsak izmed nas si želi za svoj dom le najboljše. K varnosti in funkcionalnosti pa zelo pomembno prispevajo tudi kakovostna vhodna vrata. Poleg zagotavljanja visoke stopnje varnosti ter zvočne in toplotne izolacije, pa vrata ustvarijo dober prvi vtis o vašem domu. Pri njihovi izbiri je nadvse pomembno, da ste pozorni predvsem na materiale, iz katerih so vrata izdelana in kakovost njihove montaže. Dober ponudnik vam bo vedno zagotovil celostno storitev, kar pomeni, da bo za vas opravil vsa dela, od začetka do konca – od svetovanja, izdelave vhodnih vrat, njihove montaže in nudenja morebitnih popravil in vzdrževanja. 

vhodna vrata

Izberite ustrezna vhodna vrata za svoj dom

V podjetju TeTim d.o.o. vam nudijo vrhunska PVC in ALU vrata, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti. Ponujajo vampreko 140 čudovitih in kakovostnih modelov vhodnih vrat, ki najdejo pot v čisto vsak dom, kjer prisegajo le na najboljše.

Najpomembnejši dejavnik pri nakupu vhodnih vrat je nedvomno material, iz katerega so le ta izdelana. Tako aluminij kot PVC sta trenutno na trgu zagotovo najbolj priljubljena, predvsem na račun njune visoke odpornosti in relativno nizke cene. Za razliko od lesenih vrat, ki hitro klonijo pod neugodnimi vremenskimi vplivi – poleg tega pa jih je potrebno še redno vzdrževati, so ALU in PVC vrata zelo odporna, dolgoživa in popolnoma enostavna za vzdrževanje. Če vseeno prisegate na nekoliko bolj naravni videz, lahko še vedno dobite ALU ali PVC vhodna vrata v imitaciji lesa. Tako boste dobili izjemno trdna in odporna vrata edinstvenega izgleda.

Ko se odločate za nova vhodna vrata pa seveda nikakor ne pozabite na njihov izgled – ta se mora ujemati s stilom vaše hiše, saj bodo vrata le tako še dodatno vplivala na popolnost vašega doma. Nenazadnje vrata predstavljajo nekakšen obraz vsake nepremičnine in so tisti prvi element, ki ga obiskovalec zazna. Njihova izbira veliko pove tudi o vas samih, zato prisegajte le na najboljše.