Vse za lep videz vašega doma

Tudi vi trenutno gradite svojo sanjsko hišo in ste prišli do točke, ko morate razmisliti o nakupu rolet/žaluzij, komarnikov in garažnih vrat? Obiščite spletno stran https://www.roltek.si/vise-proizvoda/jadro/, kjer boste na enem mestu izvedeli vse o roletah, žaluzijah, komarnikih in garažnih vratih in tako bo vaša odločitev glede nakupa lažja, predvsem pa bistveno hitrejša kot če bi morali iskati po različnih trgovinah.

vas-dom

 

Rolete so skorajda nujen del hiše, saj nas varujejo pred radovednimi pogledi – ki jih, roko na srce, prav nikoli ne zmanjka – odbijajo sončno svetlobo in v hiši zagotovijo vsaj malo hladu v poletni vročini, obvarujejo nas lahko tudi hrupa in poskusov vlomov, prav tako pa preprečujejo izgubo toplote skozi okna in nas zavarujejo pred vremenskimi nevšečnostmi (npr. preprečijo toči, da bi nam razbila okna). Če pa menite, da so rolete staromodne in vam ne izgledajo estetsko, se lahko odločite za nakup zunanjih žaluzij, ki v bistvu opravljajo
identično nalogo kot rolete. Razlika je le v tem, da so zunanje žaluzije izum novejšega časa, torej lahko rečemo, da gre za sodobna senčila.

Ne glede na to, ali imate roleta ali zunanje žaluzije, se komarjem in ostalemu mrčesu, ki nam »para živce« predvsem poleti, ne morete popolnoma izogniti. A obstaja rešitev – komarniki.
Komarniki so namenjeni temu, da žuželkam in mrčesu preprečujejo vstop v hišo, tudi če imate cel dan odprta okna ali vrata. Le zakaj bi se ves dan »dušili« v slabem zraku vašega doma le zato, ker si ne upate odpreti oken ali vrat, da ne bodo žuželke preplavile vaše hiše – namestite komarnike na vse odprtine v hiši in kmalu o žuželkah ne bo več ne duha ne sluha.

Garažna vrata pa ima vsak, ki si želi pod streho in na varno spraviti dragocene stvari – pa naj gre za avto, kakšna orodja, morda kosilnice, predmete, ki nam veliko pomenijo itd. Lahko rečemo, da so garažna vrata najpomembnejši element vašega doma.