Alpod poskrbi za vaše talne obloge

Iščete primerno talno oblogo za novogradnjo ali obnavljate obstoječi objekt? Potem bo ponudba Alpod kot nalašč za vas, saj lahko izbirate med talnimi oblogami za notranje prostore, kot zunanje talne obloge. V nadaljevanju vam predstavimo njihovo spletno ponudbo, v kateri so parket, vinil, laminat, pluta ter zunanje talne obloge. Zato preverite ponudbo in izberite najboljšo možno talno oblogo za vaš dom.

alpod

Alpod ponudba talnih oblog

• Parket – les pričara v vsakem prostoru domačnost, toplino in sproščenost, odlično se poda tako z moderno kot s starinsko opremo v prostoru. Prav zato je lesena talna obloga – parket – izjemno priljubljena izbira za vse ljubitelje narave. Parket kot naravni material lahko enostavno kombinirate s kamnom, steklom in tudi s kovinami. V ponudbi lahko izbirate med Admonter, Artisan, Atelier, Heritage, Galleria in parketom po meri.
• Vinil – je talna obloga, ki je pogosta in priljubljena izbira predvsem za moderne domove. Ne samo, da je vinil tehnološko izredno dovršena talna obloga, je tudi prava izbira za hiter način življenja, saj je izjemno odporen, potrebuje zelo malo vzdrževanja in je enostaven za čiščenje. V ponudbi lahko izbirate med Winflex, Berry in Aurora.
• Laminat – velja za eno izmed najbolj priljubljenih talnih oblog za moderne domove, saj je vsestranska, funkcionalna in vzdržljiva talna obloga. Izbira laminata vam nudi neskončne možnosti izgleda talnih površin, saj je na voljo v več kot 700 različnih vzorcih. V ponudbi lahko izbirate med laminati Egger PRO, Krono Original, Original, Lifestyle, Organic, Cosmoflooritan, Villeroy & Boch, Binyl, Kronotex in Kronoswiss.
• Pluta – še ena naravna talna obloga, ki je v ponudbi na voljo v obliki Wicanders in Wise.
• Zunanje talne obloge – obogatijo zunanje površine, ki ga z drugimi materiali ne morete zagotoviti, kot z lesom. Mehkobo in toplino lesenih oblog je možno doseči le z naravnimi materiali. Na voljo so vam Exterra TIMBER in Exterra WPC.