Leseni uhani ozaljšajo vaš obraz

Leseni uhani so narejeni iz čistega naravnega lesa in so  telesu izjemno prijazni ter topli za nošen je, hkrati lepo dišijo ter narave ne onesnažijo, če se jih kdaj zavrže, saj se biološko razgradijo v prst. Če bi bili radi moderni in v trendu izberite lesene uhane, ki so lep okras za vaš obraz, narejeni z ljubeznijo in ročno, z lepimi motivi, nežni in majhni, tako da ne motijo vaše celotne podobe ampak jo poudarijo. Leseni uhani pa niso samo za vas primerni, so tudi za darilo za družico, za druge spoštovane ženske v vaši bližini in tudi kot poslovno darilo lahko pridejo v poštev, če veste, da ima ta oseba to rada.

leseni uhani

Leseni uhani vas bodo poudarili in hkrati dajali znak drugim, da ste ozaveščena oseba, ki ima rada kakovost in ve kaj hoče ter ji je mar za naravo. Izbirate pa lahko kar nekaj naravnih motivov, ki so na voljo na ljubkih uhanih, kar sodi k vaši osebnosti in obleki. Leseni uhani so rjavkaste barve kot je pač les iz katerega so narejeni in se lepo podajo prav k vsaki barvi obleke in kože. Vsekakor si jih lahko ogledate v spletni trgovini, dejansko pa so lepši  v živo in boste zelo veseli, ko jih dobite.

Kakovostni leseni uhani so dejansko trajni in lahko gredo iz roda v rod, kajti les je neskončno obstojen, ko enkrat okameni torej se tako posuši, da postane kot kamen. Naročite jih takoj, kajti količine so omejene, izdelujejo se namreč ročno, ker gre za tako fino delo, ki ga stroji ne zmorejo. Ne pozabite še ne druge lesene okraske, ki jih lahko imate poleg uhanov, kot so ogrlice, zapestnice in celo lesena očala. Les je material, ki je zadnja leta vse bolj v trendu in se uporablja tako za nakit kot za vse ostalo.