Reklamni napisi so kažipot za vaše bodoče stranke

Reklamni napisi spadajo med najbolj priljubljene oblike oglaševanja, ki zavzemajo širok sklop promocije. Različni napisi usmerjajo ljudi na prava mesta, to pomeni k vam in vam pripeljejo nove stranke. Ker se v tiskarni Tisk 24 zavedajo, kako pomembno je izkoristiti dobro promocijo, vam nudijo tisk reklamnih tabel in napisov na mnoge materiale. Izkoristite priložnost za kvalitetno in hitro izdelavo reklamnih tabel in napisov, oni pa vam bodo predstavili prednosti reklamnih tabel in njihovo vsestranskost. Prvi korak do uspeha je odličen izdelek. Ker so prepričani, da to imate, se tu v zgodbo vključijo oni. Strateško določeno oglaševanje je izrednega pomena, saj vam bo zagotovilo prepoznavnost med potencialnimi strankami.

 reklamni napisi

Reklamni napisi izpolnjujejo vašo vizijo. V pomoč so vam lahko pri oblikovanju table, njene vsebine in grafične podobe. Pomembno pa je vedeti, da boste imeli vedno vi prvo in zadnjo besedo. V skladu z vašimi željami vam bodo pripravili predlog, ki bo izpolnjeval vaše cilje in ideje. Reklamni napisi so narejeni na podlagi vaših želja, kjer prilagodimo slog in velikost. Če logotipa še nimate, ga lahko njihova ekipa oblikuje za vas. Prav tako boste sami izbrali strateško pozicionirano lokacijo postavitve table in njihovo velikost.

Skupaj se boste dogovorili o grafični podobi, napisu, velikosti napisa in table, logotipu in sloganu ter lokaciji reklamne table. Šele z vašo potrditvijo oziroma zeleno lučjo, bo tabla kvalitetno in hitro izdelana. Za vas bodo reklamno tablo tudi montirali na izbrano lokacijo.

Reklamni napisi in table so narejene na odpornih materialih proti najrazličnejšim vremenskim razmeram. Ker so ustvarjenje z UV obstojnimi barvami bodo kljub mehanskim in vremenskim pritiskom ohranile svež in nov videz še dolgo po nastavitvi na lokacijo. Zaradi obstojnosti reklamnih tabel in drugih napisov jih lahko uporabljate tako znotraj kot zunaj. Pri Tisk 24 vam nudijo tudi možnost montaže na terenu, ki vključuje pregled terena, meritve, predlog postavitve in končno optimalno postavitev. Reklamni napisi so ena izmed mnogih oblik učinkovitega oglaševanja.