Domači med Medeni zaklad

Ko se gre za hrano, vedno iščemo naše domače proizvode. Saj takrat vemo kaj jemo in kakšna je hrana. Res, da je malo dražja, če se gre za ceno, ampak je naše slovensko, poleg tega zdravo. Poleg tega moramo slovenske kmete podpirat, ker drugače bodo izumrli. Med domače ponudnike gre tudi čebelarstvo, kar je v Sloveniji zelo razvito. Imamo ogromno pridnih in marljivih čebelarjev, kar je sama pohvala med je zelo zdrav za vse člane, ne samo za tiste, ki jih mogoče muči prehlad. Posebej domači med podjetja Medeni zaklad je treba pohvaliti.

Če pogledamo trgovske centre in druge trgovine, lahko najdemo ogromno različnega medu. Ste sploh kdaj pogledali od kod je ta med. ja najlažje je kupit nekje v trgovini med, ampak se ne vprašamo, če je to domači med. domači med in tisti uvožen na policah je velika razlika. Ne rečem, da se ne dobi tudi uvožen med okusen oziroma kvaliteten. Ampak zakaj ne bo kupovali slovenski proizvod in podpirali domače izdelke. Domači med je nekaj posebnega, poglejte na spletno stran, koliko je dela preden med pride v kozarčke.

domači med

Čebelarstvo je pri nas kar razširjeno, saj imamo ogromno čebelarjev. Prav tako je zelo pomembno, da v naravo spuščamo čim manj škropiv, da imajo naše pridne čebele zdravo hrano. Vsi vemo, da so čebele tiste, ki nam prinašajo med. domači med ne bi imeli, če ne bi imeli čebel. Če bomo kupovali domači med, bomo čebelarstvo podpirali, da tudi ti ne bodo izumrli. Zato je pomembno kje in kakšen med kupite. Dobite različne okuse od cvetličnega, kostanjevega, ajdovega in še ogromno drugih okusov. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj si lahko tudi med naročite. Lahko pa jih obiščete in vam bodo tudi pokazali kako se med pridobiva. Zato še enkrat vam opomnim, kupujte slovenski domači med.