Kakšen industrijski sesalec potrebujete

Industrijski sesalec je podoben navadnemu gospodinjskemu, z razliko, da je bistveno močnejši in da ima posebne funkcije. Ena izmed njih je, da lahko sesa tekočine, druga pa na primer, da s posebnimi filtri zadrži škodljive in strupene prašne delce, ki ne smejo priti v ozračje, da ne zbolijo ljudje. Industrijski sesalec je zelo zmogljiv, možno je izbrati več modelov z več jakostmi, kar poglejte na tej pvoezavi http://www.tetim.si/notranja-vrata.html, kjer lahko izberete takega, ki vam ustreza za vaše delo ali proizvodnjo.

industrijski sesalec

Močan industrijski sesalec lahko pride prav tudi v gospodinjstvih, še posebej, če imate doma delavnico in sami kaj ustvarjate boste z njim najbolje očistili umazanijo. Navaden sesalec bi se ob sesanju takega prahu hitro pokvaril, industrijski pa je narejen tako, da zdrži in ima tudi posebne namene, čemu je namenjen, zato previdno izberite takega, ki vam res prav prišel, če ne veste točno, predlagamo posvet s svetovalcem, ki bo točno vedel, takšen sesalnik potrebujete.

Industrijski sesalec je tudi za saje in za dimnike, posesa vse, kar je prašnega in sajastega iz dimnika v posebno zbirno posodo, da potem zadevo lahko le še stresete stran. Narejeni so tako, da se jih da hitro očistiti in spet uporabiti. Nekateri so tudi globinski, kar pomeni, da lahko očistijo materiale, kot so fotelji na primer ali avto sedeži tako, da sčistijo s paro lai čistili vglobimo in iz globine posesajo vso umazanijo. 

Če še dvomite, da vam bo prav prišel industrijski sesalec, se odpravite v center, kjer ga prodajajo in se sami na lastne oči prepričajte kaj zmore in ali je za vas to res prava zadeva. Večini bo gotovo všeč, to kar boste videli in ugotovili, nekateri pa boste tudi ugotovili, da bi rabili nekaj manj močnega. Vse je  v redu, pomembno je, da veste, točno kaj potrebujete, saj gre nenazadnje za vaše zadovoljstvo.