Kvaliteten rezkalni stroj prehiti vašo konkurenco

Rezkalni stroj se uporablja v večjih in manjših mizarskih delavnicah za obdelovanje različnih lesnih kosov. Tukaj dobite rezkalni stroj po ugodni ceni, ki ima najnovejšo tehnologijo s katero boste prehiteli konkurenco. Ti stroji lahko izvajajo dve operaciji hkrati, so avtomatski in delujejo izjemno hitro, kar pomeni, da bo vaša proizvodnja bistveno hitrejša ter bolj učinkovita, kot do sedaj. Tehnologija se izjemno hitro razvija, zato se vsekakor splača preveriti, katere stroje imajo na razpolago in kaj bi vam najbolj ustrezalo. Pogovorite se s strokovnjakom, da vam pomaga, ker pozna vse stroje, ki so tenuto na trgu na razpolago. 

rezkalni stroj

Rezkalni stroj je obvezen za vsakega mizarja. Vendar niso vsi za vse potrebe, zato je potrebno izbrati pravega. Največkrat mizarji izberejo tiste, ki so sposobni delati dve operaciji hkrati in obdelujejo obdelovanec zgoraj in spodaj naenkrat. To so naprimer različne lesene plošče in deli pohištva, ki morajo biti enakomerne debeline po vseh površini. Rezkalni stroj mora biti narejen iz robustnega materiala, ki je kakovosten, če želite, da bo res dolgo zdržal in da bo deloval brezhibno od rednega do rednega servisa, brez prekinitve proizvodnje. 

Prednosti teh rezkalnih strojev so, da imajo litoželezno delovno mizo, ki je zelo trdna in obstojna. Na vrhu imajo zaščitno kapo, da so varni za uporabo. Sodobni stroji imajo tudi možnost nagiba vretena. Da je delovna površina ves čas čista in varna, imajo tudi učinkovit odsesovalni sistem. Za hitro in natančno delo pa imajo natančna vodila za pomik in nastavitev rezkalnega agregata. Tako rezkalni stroj deluje hitro in natančno ter varno.

Najboljši je rezkalni stroj Linvincibile. Ta ima motor, ki je neposredno povezan z vretenom. Motor pa ima moč kar 7,5 kW. Ta stroj ima tudi velik in pregleden zaslon na dotik. Na njem pa lahko nastavite vse parametre, ki jih potrebujete za določen obdelovanec pri rezkanju. 
Rezkalni stroj SCM TI145 Class pa je za vsako proizvodnjo najbolj optimalna rešitev. Uporabniki ga kupijo zato, ker je razmerje med ceno in njegovo učinkovitostjo najbolj optimalno. Ta stroj ima sodobne tehnološke rešitve, na primer FAST sekcijsko delovno mizo, ki je zelo priročna. Ima tudi FLEX-ONE zaščitno kapo, T-SET hitro menjavo orodja in READY napravo za programiranje, kar vam omogoča hitro delo, ki tako postane zelo enostavno in natančno.