Ustanovitev podjetja

Če je vaša želja odpreti svoje podjetje, potem nikar ne čakajte in pustite, da gre ta v nič. Uresničite svoje želje z pomočjo podjetja Odpri podjetje, kjer vam pomagajo in razložijo cel postopek ustanovitve podjetja. Vendar glejte, da ste res zagreti v to in boste dobro poslovali, ter ustvarjali dodatno vrednost zase in za vse vaše zaposlene.

Ustanovitev podjetja ni ravno nekaj lahkega in nekaj, kar bi lahko znal vsak, nikakor pa tisti, ki se šele začenjajo spuščati v te vode. Večina se jih v to spusti popolnoma brez kakršne koli blage veze o delovanju in poslovanju, zato je najbolje, da zaupate strokovnjakom za to, ki vam lahko pomagajo na tej poti. Torej ustanovitev podjetja deluje tako, da podjetje direktno ustanovijo ne vaše ime in se tako razlikuje od drugih. Začetni ustanovitveni kapital stane 2.700 evrov, ampak to ceno pokrije že podjetje Odpri podjetje, vendar moramo biti ob začetku mi lastnik in direktor te družbe, ki so jo nam ustanovili. Prav tako nam Odpri podjetje zagotavlja varno ustanovitev podjetja, brezplačno svetovanje in ostalo potrebno pomoč, ki jo potrebujemo.

Najprej nam uredijo vse potrebne dokumente in liste za sodišče. Nudijo nam tudi bon za izdelavo vizitke in garancijo za zadovoljstvo. Glede na to kako zakomplicirana je ustanovitev podjetja, je prav tako zelo hiter postopek, ki se hitro končan (v približno dveh urah). Konča pa se tako hitro zato, ker se tukaj ni potrebno ukvarjati z nobeno papirologijo, ker ostali naredijo vse potrebno za nas. Naša vloga je tukaj le to, da posredujemo vse potrebne podatke in to je to. Enostavno kaj ne? Zakaj bi se sami mučili z nečim o čemer nimamo pojma, če pa nam lahko podjetje kot je na primer Odpri podjetje pomaga. Če pa mogoče nimate lastnega ustanovitvenega kapitala, je odlična rešitev nakup že obstoječega podjetja ali pa posojilo.