Life coach – spremenite svoje življenje na bolje

Kdo je life coach? Je oseba, ki je v svojem življenju s pomočjo določenega znanja že nekaj dosegla, sedaj pa želi pomagati tudi drugim. Vendar se je tudi učiti druge potrebno naučiti. Zato vam na Mastermind akademiji ponujajo tečaj, s pomočjo katerega postanete life coach in širite svoje poslanstvo med ljudi, ki si želijo narediti spremembe v svojem življenju in tako uspeti.

Certificiran in Licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach so trije tečaji, ki vključujejo napredne tehnike in pristope NLP in coachinga. Z njihovo pomočjo boste osvojili znanje, kako pomagati drugim, da uspejo. S svojim na novo pridobljenim znanjem in kompetencami pa lahko učite svoje sodelavce, zaposlene, prijatelje in družinske člane. Coaching lahko namreč izvajate poklicno in z njegovo pomočjo dosežete zavidljive poslovne rezultate, boljšo prodajo ali pa dosežete boljšo delovno produktivnost. Naučeno pa lahko prenesete tudi v svoje osebno življenje in izboljšate komunikacijo s partnerjem, odpravljate različne čustvene blokade in strahove na različnih področjih. Tehnike in metode, ki jih boste spoznali tekom tečaja pa vam bodo koristile tudi pri vzgoji vaših otrok.

Life coach

Zato postanite Life coach ali Business Coach in postanite tisti, ki s svojimi kompetencami pomaga drugim. Le znanje, ki ga delimo z drugimi namreč nekaj šteje.

Kaj boste spoznali na tečaju za Life coach?

  • Coaching je nepogrešljiva metoda, ki jo uporabljajo vse uspešne vodje. Katere koncepte uporabljajo uspešni trenerji. Model za uspeh v coachingu™ vam ponuja znanja za celovit pristop pomoči vašim klientom, strankam in timom.
  • Kako pomembna je tako imenovana orodjarna za vaš uspeh v coachingu. Tekom tečaja spoznate različne metode, ki jih boste lahko kasneje uporabili pri svojem delu. Za pomoč vam nudijo tudi Paket za začetek, ki vam bo omogočil takojšnjo uporabo tehnik v praksi. Dobili boste namreč vzorec pogodbe, obrazec za uvodno srečanje, coaching dnevnik, in še mnogo drugega gradiva v fizični in digitalni obliki.
  • Life, Business, NLP rešitve™, ki vam bodo pomagale, da boste pridobljena znanja NLP Coachinga uporabili na različnih področjih življenja. V okviru tečaja za Business Coach pa se boste usposobili za poslovno izvajanje coachinga.
  • Eno bolj pomembnih znanj je zagotovo tisto o postavljanju vprašanj ljudem – katera zastaviti in katerim se raje ogniti? Le ta morajo biti postavljena tako, da svoje poslušalce pritegnete in navdušite. Le tako bodo pripravljeni narediti premik k svojim ciljem.
  • Nič ne gre brez plana, zato boste že tekom študija s pomočjo osnutka naredili vaš marketinški načrt. Že izkušeni coachi pa vam bodo nudili vso potrebno pomoč in podporo za vaš preboj v svet coachinga.

Naredite spremembo v svojem življenju

Vsak posameznik je odgovoren za svoje življenje in njegov potek. Naše misli namreč vodijo naša dejanja. Ko se jih naučimo nadzirati in usmerjati, smo dosegli točno tisto, kar si želimo – nadzor nad našim delovanjem. To pa je tudi ključ do uspeha.

Ker gre za nadaljevalni tečaj, vam svetujemo, da se, v kolikor se še niste, predhodno prijavite in udeležite začetnih tečajev, ki vam bodo razkrili vse čare reprogramiranja in pozitivnega nastavljanja lastnih misli. Te namreč peljejo do uspeha, ki ste si ga vedno želeli. Vse karte v rokah namreč držite vi, le pravilno igro morate znati odigrati.