Ali je izdelava koledarja še aktualna?

Izdelava koledarja je najbolje, da se začne poleti, da se v miru pripravi in naredi koledar do jeseni. Takrat os vsi tiskarji zasedeni in je zelo nerodno, ko čakate na vrsto in ne veste, če bodo koledarji pravočasno za poslovna darila. Zato si jih zagotovite že sedaj, da boste pred novim letom povsem mirni in boste edini že imeli koledarje pri roki. Če ne veste, kako poteka hitra izdelava koledarja, je čas, da to izveste tako ,da jih naročite pri pravem profesionalcu, ko vam koledar izdela od začetka pa do tiska ter vam ga še dostavi na želeno lokacijo.

izdelava koledarja

Izdelava koledarja ni še šla v pozabo, saj ima marsikdo v pisarni še vedno koledar na steni ali na mizi. Če je inovativen in koristen, ga bodo ljudje še toliko raje obesili v pisarno ali doma, ter s tem naredil vse leto reklamo za vaše podjetje. Seveda se na koledar natisne vaš logotip ter sporočilo, ne pozabite na stika, da bodo ljudje vedeli, kam naj pokličejo in kako vas dobijo. 

Klasična izdelava koledarja oteka tako, da predlagate oblikovanje sin slike ali grafiko, ali pa prepustite celotno kreativo oblikovalcu, ki bo morda še bolje vedel, kako narediti privlačen koledar, da bo naredil super reklamo za vas. Najbolj je, da so podatki o vašem stoku res vidni in najti na koledar QR kodo za mlade, da ga poskenira in pridejo naravnost na vašo spletno stran.

Izdelava koledarja, ki je personaliziran pa vedno poteka na digitalnem stroju, ker gre lahko le za en izvod ali zelo majhno število enakih koledarjev. Da je najbolj cenovno ugoden, se naredi na ploterju, s tem je kakovosten ter se tiska direktno na papir, kot pri tiskalniku. Tudi barve so precej lepše kot pri offsetu, odvisno pa je seveda od stroja, kaj zmore. Nekateri lahko tiskajo tudi posebne barve, zlato, belo in srebrno.