Najboljši časi za menjavo službe

Tudi vi razmišljate, da bi naredili spremembo v vaši karierni poti? Ali pa iščete svojo prvo zaposlitev? Ste že dalj časa brezposelni? Ne čakajte in naredite prvi korak do nove službe še danes. Na področju zaposlovanja so namreč časi, ko sama ponudba precej presega povpraševanje, veliko potreb je po novih kadrih in le-teh nemalokrat primanjkuje. Zato je to idealna priložnost za vse iskalce zaposlitve in škoda bi bilo, da je ne bi izkoristili.

Menjava službe

Kako sploh začeti z iskanjem?

Priložnosti je res ogromno, zato predlagamo, da se obrnete na ekipo strokovnjakov spletnega portala Zaposlitev.info, ki že 8. leto uspešno združuje posamezne iskalce zaposlitve s podjetji. Njihove bogate izkušnje ter velika izbira prostih delovnih mest, so do boljše zaposlitve pomagale že mnogim uporabnikom. Zelo dobro poznajo trg zaposlovanja, redno sledijo novostim in ravno to jim omogoča uspešno prilagajanje vsem spremembam, ki smo jim bili priča zadnja leta.

Spletni portal vam ponuja veliko več, kot le objave prostih delovnih mest. Na voljo so vam učinkovita, brezplačna orodja, s katerimi prihranite ogromno vašega časa ter prijazna pomoč in podpora na vsakem koraku do vaše nove službe. Vsem iskalcem svetujejo, da se najprej registrirate na njihovi spletni strani, oddate svoj življenjepis ter se naročite na e-obveščanje o prostih delovnih mestih. Na ta način  poskrbite, da ne zamudite novih priložnosti, ker vam po vaših kriterijih izbrane, posredujejo kar direktno v vaš e-poštni nabiralnik. »Vmesnik iskalci« vam omogoča tudi prijave na prosta delovna mesta, ki vas zanimajo, stanje prijav pa lahko zelo enostavno tudi spremljate in po potrebi spreminjate.

Zaposlitev.info je portal, ki celostno poskrbi za vse kar potrebujete na vaši novi poklicni poti. Ponuja vam tudi informacije o aktualnih razpisih za spodbujanje zaposlovanja, opise poklicev in nasvetov za delo v tujini. Največkrat pa njihovi uporabniki pohvalijo vse nasvete in napotke, ki so pomembni za pripravo na osebni razgovor, saj njihova zakladnica znanja pod rubriko »Nasveti« vsebuje vse relevantne informacije, npr. Hitrost vašega govorjenja lahko vpliva na izid zaposlitvenega razgovora6 napak pri pogajanjih za plačoNa kaj biti pozoren pri zaposlitvenem razgovoru?

Ne glede na to, ali iščete prve izkušnje preko študentskega dela, ste upokojenec, imate svoje podjetje  in iščete dodatno delo ali pa redno zaposlitev, vse lahko najdete na enem mestu. Obiščite portal Zaposlitev.info in naredite prvi korak na vaši novi poklicni poti. Zaupajte svoje želje in potrebe strokovnjakom in pomagali vam bodo do vaše sanjske službe.