Polo majice so lahko promocijsko darilo ali pa uniforma

Iščete raznobarvne in kvalitetne majice z ovratnikom? Potem kliknite na spletno stran Habeco – promocijska darila, kjer vas čaka pestra ponudba majic z ovratnikom. Polo majice tako za moške, ženske kot tudi otroke, priznanih blagovnih znamk Roly, Gildan, Sol’s, Kariban in Anvil, so lahko odlično poslovno ali promocijsko darilo vašega podjetja. Vse polo majice omenjenih znamk so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

polo majice

Habeco ima polo majice za ženskem, moške in otroke.

Polo majice so lahko tudi uniforma
Polo majica je oblačilo z dolgo zgodovino, predvsem kot nepogrešljiv del garderobe, ko je obenem treba biti urejeno in sproščeno oblečen. Ker je običajno polo majica izdelana iz kakovostnejših materialov, kakor običajne majice, je ta kos garderobe primeren tudi kot delovna uniforma, športna oprema ali kot vsakodnevno oblačilo za prosti čas. Polo majice so priljubljene pri vseh spolih in starostnih skupinah in so zato še posebej popularno poslovno ali promocijsko darilo.

Uniforma, ki je več kot le oblačilo
Ne pozabite, da so enotno oblečeni zaposleni znak vašim obiskovalcem in kupcem, da imajo opravka z urejenim podjetjem. Lepo oblečeni zaposleni bodo dvignili nivo vašega lokala, trgovine, restavracije ali podjetja, na še višji nivo. S tem boste lažje pridobili zaupanje strank, hkrati boste veliko lažje pridobili nove in obdržali obstoječe stranke. Saj poznate tisti star pregovor, da »Obleka naredi človeka«. Pomislite, komu bi bolj zaupali vi – podjetju, kjer so zaposleni oblečeni povprečno in vsak po svoje ali podjetju, ki ga zastopajo enotno, lepo in elegantno oblečeni sodelavci? Prav polo majice so lahko prvi in najcenejši korak v smer enotnega oblačenja ter pridobivanja zaupanja novih in obstoječih strank. Zapomnite si, da polo majice kot uniforma niso strošek, temveč investicija v sedanjost in prihodnost. Zato ne odlašajte in obiščite spletno stran Habeco ter si izberite polo majice, ki so vam najbolj všeč in bodo najbolj izražale enotnost ter promovirale vaše podjetje.