Zobni mostiček LuxDental

Zobni mostiček je danes super rešitev za vse, ki se borite z izgubo zob. Le ta se naredi med dvema zoboma, ki morata biti zdrava. Le tako vam bodo potem mostiček namestili. Na ta mostiček pa vam potem brez problema lahko namestijo zob, ki pa bo izgledal kot vaš naraven zob. Namestitev mostička lahko opravite tudi pri svojem zobozdravniku. Pozanimajte se o cenah, ki se glede na ponudnika tudi razlikujejo. Morate vedeti, da zobni mostiček ni brezplačen in boste morali za njega plačati. Če vas je sram izgube vaših zob, se o tej možnosti pozanimajte čim prej, da boste nazaj dobili svoje zobe in svoj nasmeh.

zobni mostiček

Zobozdravstvo je danes res že napredovalo. Tako poznajo veliko enih nadomestkov, ki pridejo prav pri izgubi zob. Tukaj je tudi že prej omenjeni zobni mostiček, ki vam bo pomagal. Le ta se namesti med dva zoba. Narejen je pa iz dveh zobnih prevlek, ki sta pa povezani. Zato tudi morata zoba, med katera je mostiček nameščen, biti zdrava. Prav tako sami ne smete imeti vnetja dlesni, ker takrat vam mostička sploh ne bodo dali. Kakorkoli že pa vstavljanje mostička sploh ne boli. Vam bodo dali lokalno anestezijo. Mostiček lahko namestijo tudi na že prej vstavljen implantat.

Splača se pozanimati o ceni in pa tudi o kvaliteti zobozdravstvenih storitev. Vsak ponudnik ima tudi drugačne cene, zato se le pozanimajte o tem. Zobozdravnik vam mora najprej pregledati zobe. Potem pa mora vzeti tudi odtis le teh, da vam bo mostiček sploh pasal. Zobni mostiček je narejen za vsakega posebej. Odvisno je pač samo od vaše ustne votline. Danes se za sam mostiček uporabljajo res kvalitetni materiali in tudi takšni, ki pa izgledajo čisto naravno. Lahko imate tudi kakšne kovinske mostičke. Vse je odvisno kaj si vi želite in kaj se boste dogovorili s vašim zobozdravnikom.