Ko pakirni materiali postanejo del promocijskega materiala vašega podjetja

Ko želite svoj izdelek kot dober gospodar tudi ustrezno zaščititi, vam lahko pri tem pomaga podjetje Kamm trade, saj ima večletne izkušnje pri izdelavi zaščitnih pakirnih materialov. Osnovna naloga pakirnega materiala je zaščita izdelkov pred morebitnimi poškodbami, ki lahko nastanejo v času transporta. Embalaža je lahko tudi pomemben del vašega izdelka, saj jo poleg osnovne, ki zagotavlja shranjevanje in varovanje vašega izdelka uporabite tudi za način obveščanja in komunikacije z vašimi kupci. Ta način lahko izbereta za pospeševanje prodaje ter bolje prepoznavnosti vašega podjetja na tržišču.  

Izbrani pakirni materiali tako postanejo del vašega oglaševanja podjetja. Tako lahko s pridom izkoristite vse pakirne materiale, od ovojnic, kartona, trakov tudi selotejpa. V reklamni namen podjetja domala lahko porabite skoraj vsak zaščitni pakirni material, ki vam ga podjetje ponuja. Preglejte ponudbo, kateri pakirni materiali so vam na voljo in izberite primernega za vaš izdelek in njegovo transportno pot. Ne pozabite, da je od funkcije vašega izdelka katerega želite zaščititi, ter njegove poti, ki jo napravi do kupca oziroma naročnika odvisna tudi embalaža, ki mora učinkovito prenesti vse postopke in pogoje v celotni dobavni verigi izbranega izdelka.

Vsi pakirni materiali so tako lahko del primarne ali sekundarne zaščite določenega izdelka, ki pa je odvisna od načina proizvodnje ter izdelka samega. izbrani pakirni materiali so na voljo v različnih oblikah, ki temeljijo na tehničnih zahtevah, ki jih ima celotna dobavna veriga ter izdelek sam.

Največkrat uporabljeni pakirni materiali so naslednji in sicer, stretch folija, ki je izredno uporabna tako pri primarni zaščiti kot tudi na sekundarni ravni zaščite končnega pakiranja. Vsi lepilni trakovi, ki so lahko potiskani tudi z logom vašega podjetja, mehurčkasta folija največkrat uporabljena pri primarni zaščiti, embalažna EPE folija, kartonska škatla, ki pride prva v stik z vašim kupcem in ima tudi velik oglasni prostor. Raznorazni povezovalni trakovi, valovita lepenka, LDPE prekrivne folije ter vse vrste vrečk, ki jih lahko uporabljate, tako za pakiranje kot tudi za prenos izbranega izdelka.